Nutriční hodnoty (Uzený vepřový bok na cibuli a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 622 kJ / 2 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 224,11 g |
– nasycené | 58,44 g |
– nenasycené | 117,84 g |
–– mononenasycené | 95,94 g |
–– polynenasycené | 21,90 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 23,40 g |
Sacharidy | 61,80 g |
– cukry | 25,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g domácího uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 750 g |
400 g 400 g cibule (3 velké) | Cibule čerstvá | 400 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky (nebo vody) | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |