Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené bramborové placky s jáhlami Haliny Pawlovské)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 140 kJ /
1 707 kcal
Bílkoviny59,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,00 g
Tuky22,62 g
– nasycené4,44 g
– nenasycené12,50 g
–– mononenasycené6,70 g
–– polynenasycené5,80 g
––– omega 30,15 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy301,40 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor vařených ve slupce Brambor zimní 500 g
200 g 200 g vařených jáhel Jáhly 200 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
koření dle chuti Pepř černý
máslo na potření (možno vynechat) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.