Nutriční hodnoty (Pečené bramborové placky s jáhlami Haliny Pawlovské)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 140 kJ / 1 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 22,62 g |
– nasycené | 4,44 g |
– nenasycené | 12,50 g |
–– mononenasycené | 6,70 g |
–– polynenasycené | 5,80 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 301,40 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g vařených jáhel | Jáhly | 200 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření dle chuti | Pepř černý | |
máslo na potření (možno vynechat) | Máslo kravské |