Nutriční hodnoty (Šťáva k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,97 g |
| Tuky | 65,67 g |
| – nasycené | 33,23 g |
| – nenasycené | 31,61 g |
| –– mononenasycené | 26,29 g |
| –– polynenasycené | 5,32 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 6,46 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 813 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 18,75 g |
| – cukry | 5,04 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 250 ml 250 ml masového vývaru | Vývar masový | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička studeného másla | Máslo kravské | 8 g |