Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhané vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 029 kJ /
1 441 kcal
Bílkoviny205,32 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,32 g
Tuky44,03 g
– nasycené10,92 g
– nenasycené22,18 g
–– mononenasycené18,89 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 30,20 g
Vláknina21,47 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,00 g
Sacharidy50,25 g
– cukry28,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 5 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana Oregano sušené 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
1/4 l 1/4 l polotmavého piva Pivo tmavé 10ᵒ

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.