Nutriční hodnoty (Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 756 kJ / 3 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,98 g |
Tuky | 103,58 g |
– nasycené | 29,50 g |
– nenasycené | 49,26 g |
–– mononenasycené | 38,05 g |
–– polynenasycené | 11,20 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 6,98 g |
Sůl | 16,96 g |
Sacharidy | 315,00 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | 750 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku koření Vitana na krkovičku | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1/2 l 1/2 l studené vody | Voda | 500 ml |
10 10 středně velkých brambor syrových | Brambor zimní | 500 g |
10 10 středně velkých brambor vařených | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 sáček 1 sáček předvařené kapusty nejlépe z Německa | Kapusta hlávková čerstvá |