Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová krkovička s knedlíkem Halb und Halb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 756 kJ /
3 049 kcal
Bílkoviny199,21 g
– z toho živočišné bílkoviny158,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,98 g
Tuky103,58 g
– nasycené29,50 g
– nenasycené49,26 g
–– mononenasycené38,05 g
–– polynenasycené11,20 g
––– omega 30,67 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 633 mg
Sodík 6,98 g
Sůl16,96 g
Sacharidy315,00 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové krkovice bez kosti Vepřová krkovice 750 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku koření Vitana na krkovičku Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1/2 l 1/2 l studené vody Voda 500 ml
10 10 středně velkých brambor syrových Brambor zimní 500 g
10 10 středně velkých brambor vařených Brambor zimní 500 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 sáček 1 sáček předvařené kapusty nejlépe z Německa Kapusta hlávková čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.