Nutriční hodnoty (Jablečné nepečené bábovičky s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 367 kJ / 1 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
Tuky | 2,56 g |
– nasycené | 0,98 g |
– nenasycené | 0,95 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 236,10 g |
– cukry | 84,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g oloupaných a nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
250-300 ml 250-300 ml vody | Voda | 275 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
30-50 g 30-50 g cukru (dle potřeby) | Cukr bílý | 40 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru (nebo trochu skořicového) | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy (nemusí být) | Šťáva z citrónu | 15 ml |
150 g 150 g vařené rýže | Rýže bílá | 150 g |
topping | ||
čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
máta (nebo meduňka) | Máta peprná list čerstvá |