Nutriční hodnoty (Veganský prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 587 kJ / 1 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,96 g |
Tuky | 8,64 g |
– nasycené | 1,99 g |
– nenasycené | 6,46 g |
–– mononenasycené | 2,08 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 102,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 260,60 g |
– cukry | 14,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červených fazolí (nebo bílých) | Fazole červená ledvina | 200 g |
100 g 100 g pohanky | Pohanka loupaná | 100 g |
150 g 150 g ječných krup | Kroupy ječné | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
olej | Olej řepkový |