Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veganský prejt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 587 kJ /
1 574 kcal
Bílkoviny64,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,96 g
Tuky8,64 g
– nasycené1,99 g
– nenasycené6,46 g
–– mononenasycené2,08 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 31,01 g
Vláknina102,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,20 g
Sacharidy260,60 g
– cukry14,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g červených fazolí (nebo bílých) Fazole červená ledvina 200 g
100 g 100 g pohanky Pohanka loupaná 100 g
150 g 150 g ječných krup Kroupy ječné 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.