Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Holubce z Volyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 249 kJ /
4 601 kcal
Bílkoviny306,68 g
– z toho živočišné bílkoviny299,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky353,25 g
– nasycené91,08 g
– nenasycené183,42 g
–– mononenasycené149,96 g
–– polynenasycené33,46 g
––– omega 31,53 g
Vláknina23,38 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 27,33 g
Sůl67,44 g
Sacharidy44,80 g
– cukry14,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
1 kg 1 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1000 g
0,6 kg 0,6 kg vepřového plecka Vepřová plec 600.0000238418579 g
0,7 kg 0,7 kg předvařené rýže (například varné sáčky) Rýže předvařená
11 stroužků 11 stroužků česneku Česnek čerstvý 77 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
6,5 dkg 6,5 dkg soli Sůl mořská 65 g
mletý pepř Pepř černý mletý
4 dl 4 dl vody Voda 400 ml
8 dl 8 dl vody Voda 800 ml
2 2 dl octa Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.