Nutriční hodnoty (Původní recept na čumfurt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,20 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
párek (nebo buřt) | Párek vepřový | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 panák 1 panák octa | Ocet lihový | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |