Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Původní recept na čumfurt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie247 kJ /
59 kcal
Bílkoviny1,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky0,24 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,20 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
párek (nebo buřt) Párek vepřový
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 panák 1 panák octa Ocet lihový
trochu trochu oleje Olej řepkový
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.