Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tmavé dalamánkové bagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 085 kJ /
2 888 kcal
Bílkoviny63,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,55 g
Tuky63,59 g
– nasycené5,85 g
– nenasycené52,95 g
–– mononenasycené33,55 g
–– polynenasycené19,39 g
––– omega 34,61 g
Vláknina37,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy496,71 g
– cukry29,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g odvaru z melty Káva čekanková mletá 100 g
1 1 rovná lžička sladěnky nebo medu Sladěnka
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 9 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
150 g 150 g odvaru z melty Káva čekanková mletá 150 g
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 1 malý strouhaný vařený brambor Brambor zimní 50 g
50 g 50 g žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 50 g
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
220 g 220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 220 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.