Nutriční hodnoty (Tmavé dalamánkové bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 085 kJ / 2 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 63,59 g |
– nasycené | 5,85 g |
– nenasycené | 52,95 g |
–– mononenasycené | 33,55 g |
–– polynenasycené | 19,39 g |
––– omega 3 | 4,61 g |
Vláknina | 37,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 496,71 g |
– cukry | 29,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g odvaru z melty | Káva čekanková mletá | 100 g |
1 1 rovná lžička sladěnky nebo medu | Sladěnka | |
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 9 g |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
150 g 150 g odvaru z melty | Káva čekanková mletá | 150 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 1 malý strouhaný vařený brambor | Brambor zimní | 50 g |
50 g 50 g žitné celozrnné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 50 g |
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |