Nutriční hodnoty (Kuře Schwarzenberg)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 18 516 kJ / 4 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,50 g |
Tuky | 433,50 g |
– nasycené | 175,00 g |
– nenasycené | 253,50 g |
–– mononenasycené | 178,50 g |
–– polynenasycené | 75,00 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 55,40 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
200 g 200 g buráků | ||
300 g 300 g mandlí | Mandle neloupané | 300 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
sůl | Sůl mořská |