Nutriční hodnoty (Vepřové plátky pečené v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
Tuky | 63,30 g |
– nasycené | 22,40 g |
– nenasycené | 32,19 g |
–– mononenasycené | 26,05 g |
–– polynenasycené | 6,14 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 14,88 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 49,63 g |
– cukry | 41,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa (směs: výřez, bůček, plec nebo krkovice) | Vepřová kýta | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření (podle chuti) | Pepř černý | |
čerstvé mletý pepř | Pepř černý mletý | |
červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
koření grilovací směs bez soli | Grilovací koření | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby (nebo protlak) | Protlak rajčatový | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 papriky bílé | Paprika bílá čerstvá | |
1/2 1/2 papriky žluté | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
150 ml 150 ml světlého piva 10° | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |