Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky pečené v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 072 kJ /
1 690 kcal
Bílkoviny217,56 g
– z toho živočišné bílkoviny210,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,96 g
Tuky63,30 g
– nasycené22,40 g
– nenasycené32,19 g
–– mononenasycené26,05 g
–– polynenasycené6,14 g
––– omega 30,13 g
Vláknina14,88 g
Cholesterol 427 mg
Sodík 560 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy49,63 g
– cukry41,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa (směs: výřez, bůček, plec nebo krkovice) Vepřová kýta 1000 g
sůl Sůl mořská
koření (podle chuti) Pepř černý
čerstvé mletý pepř Pepř černý mletý
červená paprika sladká Paprika červená sušená
koření grilovací směs bez soli Grilovací koření
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby (nebo protlak) Protlak rajčatový
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžíce 2 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 30 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 papriky bílé Paprika bílá čerstvá
1/2 1/2 papriky žluté Paprika žlutá čerstvá 75 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
150 ml 150 ml světlého piva 10° Pivo světlé 10ᵒ 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.