Nutriční hodnoty (Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 707 kJ / 2 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 148,70 g |
– nasycené | 63,18 g |
– nenasycené | 76,28 g |
–– mononenasycené | 63,96 g |
–– polynenasycené | 12,32 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 15,89 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,85 g |
Sacharidy | 31,75 g |
– cukry | 14,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g plece nebo ořezů z divočáka | Vepřová plec | 700 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 kousek 1 kousek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce koření na divočinu (mletého) | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
vývar | Vývar masový |