Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 707 kJ /
2 081 kcal
Bílkoviny149,50 g
– z toho živočišné bílkoviny143,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,10 g
Tuky148,70 g
– nasycené63,18 g
– nenasycené76,28 g
–– mononenasycené63,96 g
–– polynenasycené12,32 g
––– omega 30,57 g
Vláknina15,89 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,85 g
Sacharidy31,75 g
– cukry14,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g plece nebo ořezů z divočáka Vepřová plec 700 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 kousek 1 kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
1-2 lžíce 1-2 lžíce koření na divočinu (mletého) Provensálské koření
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.