Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vytuněný buřtguláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 569 kJ /
1 331 kcal
Bílkoviny39,15 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,49 g
Tuky12,60 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené5,61 g
–– mononenasycené1,83 g
–– polynenasycené3,78 g
––– omega 30,41 g
Vláknina50,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,01 g
Sůl12,00 g
Sacharidy219,83 g
– cukry55,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
sádlo Sádlo vepřové
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 celá hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
3 3 větší špekáčky Špekáček
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
400 g 400 g čerstvého bílého zelí Zelí bílé čerstvé 400 g
0,5 l 0,5 l světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 500 ml
1 l 1 l vývaru (nebo vody a 1,5 kostky bujónu) Vývar masový 1000 ml
1 1 vrchovatá lžíce sypkého Extra Masoxu Bujón hovězí
140 g 140 g rajského protlaku Protlak rajčatový 140 g
3 3 vrchovaté lžíce kečupu Kečup sladký
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření
2 lžičky 2 lžičky celého kmínu Kmín 10 g
6 lžiček 6 lžiček gulášového koření Koření Argentina 30 g
1 1 vrchovatá lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky Paprika pálivá 6 g
mletý pepř dle chuti Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky houbového koření Provensálské koření 10 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového květu Muškát květ sušený 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.