Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vietnamské vepřové špízy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 450 kJ /
1 063 kcal
Bílkoviny101,09 g
– z toho živočišné bílkoviny91,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,55 g
Tuky20,47 g
– nasycené5,10 g
– nenasycené10,41 g
–– mononenasycené8,69 g
–– polynenasycené1,72 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 1,99 g
Sůl3,46 g
Sacharidy116,25 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
460 g 460 g vepřového mletého masa Vepřová plec 460 g
1/2 šálku 1/2 šálku kukuřičné strouhanky Strouhanka kukuřičná
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
125 g 125 g rýžových nudlí Nudle rýžové 125 g
1/2 šálku 1/2 šálku vietnamské omáčky na jarní závitky
1/3 šálku 1/3 šálku citronové šťávy Šťáva z citrónu
1/4 1/4 ledového salátu Salát ledový čerstvý 100 g
1 šálek 1 šálek máty Máta peprná list čerstvá
1 šálek 1 šálek koriandru Koriandr semena
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.