Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na smetaně s hrnkovým knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 750 kJ / 2 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,56 g |
Tuky | 131,86 g |
– nasycené | 75,65 g |
– nenasycené | 47,54 g |
–– mononenasycené | 38,84 g |
–– polynenasycené | 8,70 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,43 g |
Sacharidy | 271,10 g |
– cukry | 36,40 g |
––– laktóza | 18,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
3 kuličky 3 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky (nemusí být) | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový |