Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 369 kJ /
2 478 kcal
Bílkoviny276,37 g
– z toho živočišné bílkoviny252,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,21 g
Tuky58,79 g
– nasycené15,00 g
– nenasycené28,44 g
–– mononenasycené23,88 g
–– polynenasycené4,56 g
––– omega 30,45 g
Vláknina27,15 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 925 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy198,55 g
– cukry25,25 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 sterilovaná kapie Paprika červená sterilovaná
trocha trocha drůbežího vývaru Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
chilli Chilli paprička sušená
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice Hořčice dijonská 5 g
pár kapek kapek olivového oleje Olej olivový
1 kg 1 kg vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
asi 200 ml asi 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
prolisovaný česnek Česnek čerstvý
nasekaný rozmarýn Rozmarýn sušený
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.