Nutriční hodnoty (Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 369 kJ / 2 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 276,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 252,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,21 g |
Tuky | 58,79 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 28,44 g |
–– mononenasycené | 23,88 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 27,15 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 198,55 g |
– cukry | 25,25 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sterilovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
trocha trocha drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
pár kapek kapek olivového oleje | Olej olivový | |
1 kg 1 kg vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
asi 200 ml asi 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
prolisovaný česnek | Česnek čerstvý | |
nasekaný rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
olej na smažení | Olej řepkový |