Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s klobásou a libečkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 054 kJ /
1 686 kcal
Bílkoviny107,45 g
– z toho živočišné bílkoviny14,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny92,98 g
Tuky27,20 g
– nasycené16,52 g
– nenasycené10,02 g
–– mononenasycené4,59 g
–– polynenasycené5,43 g
––– omega 30,68 g
Vláknina76,20 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy215,93 g
– cukry16,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bílých fazolí Fazole bílé 400 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bobkový list Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 klobásy Klobása
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1,5-2 l 1,5-2 l domácího silného vývaru Vývar masový 1750 ml
zelená část z 1 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
petrželová nať (čerstvá nebo sušená) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.