Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ptáčky na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 694 kJ /
405 kcal
Bílkoviny18,97 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,61 g
Tuky15,32 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené7,07 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy15,20 g
– cukry6,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa z kýty Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
dijonská hořčice Hořčice dijonská
2 2 vařená vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 2 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
4 špalíčky 4 špalíčky klobásy (nebo salámu) Klobása
4 špalíčky 4 špalíčky špeku + kousek na restování Špek
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
vývar podle potřeby (nebo voda) Vývar masový
trochu trochu hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.