Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné a šťavnaté kuřecí maso v pikantní kari omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 791 kJ /
428 kcal
Bílkoviny50,03 g
– z toho živočišné bílkoviny46,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky13,97 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené11,56 g
–– mononenasycené8,08 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 31,29 g
Vláknina7,46 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 422 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy23,38 g
– cukry5,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kuřecí prsa Kuře prso 200 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na obalení masa Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíci 1 lžíci oleje (arašídový, slunečnicový) Olej řepkový 11 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 chilli paprička (dle chuti) Chilli paprička čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
1/2 lžíce 1/2 lžíce paprikové pasty lahůdkové Pasta papriková 7.5 g
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
kousek kousek čerstvé kapie Paprika červená čerstvá
150-200 ml 150-200 ml vroucí vody Voda 175 ml
1 lžička 1 lžička škrobu (solamyl, Gustin) Bramborový škrob 5 g
50 ml 50 ml vody studené Voda 50 ml
1 1 zelenou nať cibulky Cibulka jarní čerstvá
petrželka k dokončení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.