Nutriční hodnoty (Jemné a šťavnaté kuřecí maso v pikantní kari omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 13,97 g |
– nasycené | 1,56 g |
– nenasycené | 11,56 g |
–– mononenasycené | 8,08 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 7,46 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 23,38 g |
– cukry | 5,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecí prsa | Kuře prso | 200 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíci 1 lžíci oleje (arašídový, slunečnicový) | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 chilli paprička (dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce paprikové pasty lahůdkové | Pasta papriková | 7.5 g |
1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
kousek kousek čerstvé kapie | Paprika červená čerstvá | |
150-200 ml 150-200 ml vroucí vody | Voda | 175 ml |
1 lžička 1 lžička škrobu (solamyl, Gustin) | Bramborový škrob | 5 g |
50 ml 50 ml vody studené | Voda | 50 ml |
1 1 zelenou nať cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka k dokončení | Petržel nať čerstvá |