Nutriční hodnoty (Provensálské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
Tuky | 51,06 g |
– nasycené | 23,34 g |
– nenasycené | 19,04 g |
–– mononenasycené | 15,98 g |
–– polynenasycené | 3,06 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 12,44 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 77,60 g |
– cukry | 26,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
provensálské bylinky | Provensálské koření | |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
trochu trochu parmezánu | Parmezán |