Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 020 kJ /
961 kcal
Bílkoviny42,00 g
– z toho živočišné bílkoviny33,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,96 g
Tuky51,06 g
– nasycené23,34 g
– nenasycené19,04 g
–– mononenasycené15,98 g
–– polynenasycené3,06 g
––– omega 30,37 g
Vláknina12,44 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 434 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy77,60 g
– cukry26,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kousek kousek másla Máslo kravské
česnek (dle chuti) Česnek čerstvý
provensálské bylinky Provensálské koření
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
trochu trochu parmezánu Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.