Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina na kari s červenou a černou čočkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie60 725 kJ /
14 514 kcal
Bílkoviny1 543,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1 543,11 g
Tuky133,72 g
– nasycené26,63 g
– nenasycené85,59 g
–– mononenasycené23,30 g
–– polynenasycené62,28 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1 441,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,67 g
Sůl0,42 g
Sacharidy1 064,67 g
– cukry601,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g mrkve Mrkev čerstvá 80 g
80 80 g růžiček květáku Květák čerstvý
70 70 g růžiček brokolice Brokolice čerstvá 35000 g
70 g 70 g mladé cukety Cuketa čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
sůl dle chuti Sůl mořská
1 špetka 1 špetka suchého curry Kari
1 lžička 1 lžička červené curry pasty Curry pasta 5 g
150 ml 150 ml červené čočky Čočka červená neloupaná
125 ml 125 ml předvařené černé čočky Čočka černá neloupaná
vývar zeleninový na podlití Vývar zeleninový
3 lžíce 3 lžíce kokosového mléka Nápoj kokosový 45 ml
1 1 lžíce nasekaných stonků koriandru Koriandr semena
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.