Nutriční hodnoty (Opečený květák se slaninou a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 28,73 g |
– nasycené | 5,79 g |
– nenasycené | 21,88 g |
–– mononenasycené | 15,97 g |
–– polynenasycené | 5,91 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,36 g |
– cukry | 4,26 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 100 anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1/2 1/2 květáku středně velkého | Květák čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |