Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opečený květák se slaninou a těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 221 kJ /
292 kcal
Bílkoviny1,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky28,73 g
– nasycené5,79 g
– nenasycené21,88 g
–– mononenasycené15,97 g
–– polynenasycené5,91 g
––– omega 31,83 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,36 g
– cukry4,26 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 100 anglické slaniny Anglická slanina
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1/2 1/2 květáku středně velkého Květák čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.