Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Taštičky plněné jablky a hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie10 787 kJ /
2 578 kcal
Bílkoviny66,80 g
– z toho živočišné bílkoviny31,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,10 g
Tuky98,58 g
– nasycené50,46 g
– nenasycené38,96 g
–– mononenasycené31,50 g
–– polynenasycené7,46 g
––– omega 30,54 g
Vláknina19,10 g
Cholesterol 990 mg
Sodík 769 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy346,39 g
– cukry121,49 g
––– laktóza7,99 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 100 g
100 g 100 g polohrubé pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g kukuřičné hladké mouky Mouka kukuřičná hladká 100 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 sušené droždí Droždí sušené
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
80 g 80 g rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
1 1 vařený brambor najemno nastrouhaný Brambor zimní 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
jablka (hrušky) Jablko čerstvé
trocha trocha skořicového cukru Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.