Nutriční hodnoty (Taštičky plněné jablky a hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 10 787 kJ / 2 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,10 g |
Tuky | 98,58 g |
– nasycené | 50,46 g |
– nenasycené | 38,96 g |
–– mononenasycené | 31,50 g |
–– polynenasycené | 7,46 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 769 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 346,39 g |
– cukry | 121,49 g |
––– laktóza | 7,99 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
100 g 100 g polohrubé pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g kukuřičné hladké mouky | Mouka kukuřičná hladká | 100 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 sušené droždí | Droždí sušené | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
80 g 80 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
1 1 vařený brambor najemno nastrouhaný | Brambor zimní | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
jablka (hrušky) | Jablko čerstvé | |
trocha trocha skořicového cukru | Cukr skořicový |