Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládová pěna s mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 839 kJ /
1 396 kcal
Bílkoviny10,23 g
– z toho živočišné bílkoviny6,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,83 g
Tuky91,29 g
– nasycené57,97 g
– nenasycené28,99 g
–– mononenasycené26,14 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,82 g
Vláknina6,87 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy129,82 g
– cukry125,59 g
––– laktóza6,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g tmavé čokolády (nejlépe 70% kakaové hmoty) Čokoláda hořká 40% 80 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
100 g 100 g mascarpone Mascarpone 100 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1 hrst 1 hrst borůvek na ozdobu Borůvky čerstvé
1/2 1/2 citronu - šťáva Citrón čerstvý 45 g
2 hrsti 2 hrsti mátových lístků Máta peprná list čerstvá
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.