Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 560 kJ /
373 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky33,35 g
– nasycené5,29 g
– nenasycené27,76 g
–– mononenasycené23,83 g
–– polynenasycené3,93 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy10,17 g
– cukry8,90 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 okurka (hadovka) Okurka salátová čerstvá
10 lístků 10 lístků máty Máta peprná list čerstvá
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
cca 3 lžíce cca 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.