Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 560 kJ / 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 33,35 g |
– nasycené | 5,29 g |
– nenasycené | 27,76 g |
–– mononenasycené | 23,83 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,17 g |
– cukry | 8,90 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 okurka (hadovka) | Okurka salátová čerstvá | |
10 lístků 10 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
cca 3 lžíce cca 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |