Nutriční hodnoty (Kuře v zelenině podle režiséra Kleina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,97 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,68 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 82,95 g |
– cukry | 21,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší kuřecí stehýnka (nebo stejné množství paliček či horních částí stehen) | Kuře stehno s kůží | |
6 6 středních brambor | Brambor zimní | 300 g |
450 g 450 g mražené zeleniny (1 sáček) | Mrkev mražená | 450 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření (nebo paprika) | Grilovací koření |