Nutriční hodnoty (Dort s pudinkem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 463 kJ / 5 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,28 g |
Tuky | 210,89 g |
– nasycené | 57,32 g |
– nenasycené | 141,01 g |
–– mononenasycené | 102,90 g |
–– polynenasycené | 38,11 g |
––– omega 3 | 11,13 g |
Vláknina | 43,32 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 771,07 g |
– cukry | 362,78 g |
––– laktóza | 61,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
6 lžic 6 lžic rostlinného oleje | Olej řepkový | 120 ml |
300 g 300 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
cukr krupice podle chuti | Cukr bílý | |
4 sáčky 4 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 192 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
rum na pokapání korpusu | ||
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
400 g 400 g směsi mražených borůvek a malin | Borůvky čerstvé | 400 g |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1 1 zarovnaná lžíce Solamylu | Bramborový škrob |