Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s pudinkem a ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 463 kJ /
5 608 kcal
Bílkoviny103,49 g
– z toho živočišné bílkoviny60,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,28 g
Tuky210,89 g
– nasycené57,32 g
– nenasycené141,01 g
–– mononenasycené102,90 g
–– polynenasycené38,11 g
––– omega 311,13 g
Vláknina43,32 g
Cholesterol 721 mg
Sodík 874 mg
Sůl2,63 g
Sacharidy771,07 g
– cukry362,78 g
––– laktóza61,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
6 lžic 6 lžic rostlinného oleje Olej řepkový 120 ml
300 g 300 g nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
cukr krupice podle chuti Cukr bílý
4 sáčky 4 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 192 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
rum na pokapání korpusu
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
400 g 400 g směsi mražených borůvek a malin Borůvky čerstvé 400 g
cukr podle chuti Cukr bílý
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1 1 zarovnaná lžíce Solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.