Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farmářské bagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 151 kJ /
2 187 kcal
Bílkoviny57,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,95 g
Tuky53,04 g
– nasycené4,89 g
– nenasycené44,76 g
–– mononenasycené28,75 g
–– polynenasycené16,01 g
––– omega 33,96 g
Vláknina17,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy360,86 g
– cukry20,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g vody Voda 140 ml
1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) Sladěnka
150 g 150 g pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 150 g
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 9 g
130 g 130 g vody Voda 130 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
vejce na potření Vejce slepičí
celý kmín na posyp Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.