Nutriční hodnoty (Farmářské bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 151 kJ / 2 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,95 g |
Tuky | 53,04 g |
– nasycené | 4,89 g |
– nenasycené | 44,76 g |
–– mononenasycené | 28,75 g |
–– polynenasycené | 16,01 g |
––– omega 3 | 3,96 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 360,86 g |
– cukry | 20,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g vody | Voda | 140 ml |
1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) | Sladěnka | |
150 g 150 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 9 g |
130 g 130 g vody | Voda | 130 ml |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
celý kmín na posyp | Kmín |