Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na šalvěji s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie781 kJ /
187 kcal
Bílkoviny2,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky11,47 g
– nasycené0,86 g
– nenasycené10,06 g
–– mononenasycené6,99 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,90 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,30 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 špetka 1 špetka šalvěje Šalvěj čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
libeček do vývaru Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.