Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na šalvěji s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 781 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 11,47 g |
– nasycené | 0,86 g |
– nenasycené | 10,06 g |
–– mononenasycené | 6,99 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 špetka 1 špetka šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
libeček do vývaru | Libeček čerstvý |