Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový sýr podle ČSN)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 361 kJ /
2 476 kcal
Bílkoviny118,57 g
– z toho živočišné bílkoviny116,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,25 g
Tuky204,06 g
– nasycené93,71 g
– nenasycené101,71 g
–– mononenasycené80,11 g
–– polynenasycené21,60 g
––– omega 30,31 g
Vláknina2,54 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 7,89 g
Sůl19,74 g
Sacharidy40,41 g
– cukry2,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
480 g 480 g vepřového tučného výřezu (nebo bůčku bez kůže)
580 g 580 g vepřových jater Játra vepřová 580 g
18 g 18 g smažené cibule Cibule čerstvá 18 g
190 g 190 g syrového sádla na vyložení formy Sádlo vepřové 190 g
18 g 18 g soli Sůl mořská 18 g
18 g 18 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 18 g
0,6 g 0,6 g Pragandy Rychlosůl 0.6000000238418579 g
2,5 g 2,5 g mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
0,5 g 0,5 g mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 0.5 g
1,2 g 1,2 g moučkového cukru Cukr bílý 1.2000000476837158 g
0,3 g 0,3 g skořice Skořice ceylonská 0.30000001192092896 g
0,3 g 0,3 g muškátového oříšku Muškátový oříšek 0.30000001192092896 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.