Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablenky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 858 kJ /
922 kcal
Bílkoviny30,21 g
– z toho živočišné bílkoviny22,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,75 g
Tuky19,20 g
– nasycené6,49 g
– nenasycené8,47 g
–– mononenasycené5,79 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,25 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 274 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy149,88 g
– cukry111,42 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
5 lžic 5 lžic polohr. mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.