Nutriční hodnoty (Jablenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 858 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,75 g |
Tuky | 19,20 g |
– nasycené | 6,49 g |
– nenasycené | 8,47 g |
–– mononenasycené | 5,79 g |
–– polynenasycené | 2,68 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 149,88 g |
– cukry | 111,42 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 lžic 5 lžic polohr. mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
olej na smažení | Olej řepkový |