Nutriční hodnoty (Krkovička na paprice a kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 010 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,71 g |
Tuky | 98,04 g |
– nasycené | 42,67 g |
– nenasycené | 46,36 g |
–– mononenasycené | 37,17 g |
–– polynenasycené | 9,19 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 13,91 g |
– cukry | 8,58 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g vepřové krkovice (2 silné plátky) | Vepřová krkovice | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30 g 30 g selské slaniny | Špek | 30 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžička 1 lžička maďarské papriky sladké | Paprika sladká | 5 g |
1 lžička 1 lžička papriky uzené | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
paprika pálivá (podle chuti) | Paprika pálivá | |
250 250 g kysaného bílého zelí (1/2 sáčku zelí zn. Samir) | Zelí bílé kvašené | |
250 ml 250 ml vývaru (nebo vody a 1 lžička sypkého) | Vývar masový | 250 ml |
100 ml 100 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
zakysaná smetana 30 30 % (podle chuti) | Smetana kravská zakysaná 12% |