Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovička na paprice a kysaném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 010 kJ /
1 197 kcal
Bílkoviny63,55 g
– z toho živočišné bílkoviny61,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,71 g
Tuky98,04 g
– nasycené42,67 g
– nenasycené46,36 g
–– mononenasycené37,17 g
–– polynenasycené9,19 g
––– omega 30,44 g
Vláknina4,95 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 683 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy13,91 g
– cukry8,58 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g vepřové krkovice (2 silné plátky) Vepřová krkovice 280 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
30 g 30 g selské slaniny Špek 30 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka na obalení masa Mouka pšeničná hladká
1 lžička 1 lžička maďarské papriky sladké Paprika sladká 5 g
1 lžička 1 lžička papriky uzené Paprika bílá čerstvá 5 g
paprika pálivá (podle chuti) Paprika pálivá
250 250 g kysaného bílého zelí (1/2 sáčku zelí zn. Samir) Zelí bílé kvašené
250 ml 250 ml vývaru (nebo vody a 1 lžička sypkého) Vývar masový 250 ml
100 ml 100 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
zakysaná smetana 30 30 % (podle chuti) Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.