Nutriční hodnoty (Créme caramel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 863 kJ / 1 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,24 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 187,80 g |
– cukry | 185,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
50 g 50 g vody | Voda | 50 ml |
500 500 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
65 g 65 g cukru krupice | Cukr bílý | 65 g |
4 4 vejce velikosti M | Vejce slepičí | 280 g |
čerstvé ovoce | Jahody čerstvé |