Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 853 kJ /
443 kcal
Bílkoviny18,20 g
– z toho živočišné bílkoviny7,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,06 g
Tuky20,98 g
– nasycené13,52 g
– nenasycené8,67 g
–– mononenasycené5,94 g
–– polynenasycené2,73 g
––– omega 30,09 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,18 g
– cukry4,85 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
50 g 50 g pikantní klobásy Klobása 50 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
pepř čerstvě mletý Pepř černý
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.