Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s vejci (hrníčková))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 393 kJ /
3 679 kcal
Bílkoviny93,42 g
– z toho živočišné bílkoviny43,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky135,68 g
– nasycené75,71 g
– nenasycené49,00 g
–– mononenasycené41,90 g
–– polynenasycené7,10 g
––– omega 30,51 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 511 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy513,60 g
– cukry156,50 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
500 ml 500 ml kefíru Kefír 500 ml
jahody (mražené nebo zavařované) Jahody čerstvé
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.