Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s vejci (hrníčková))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 393 kJ / 3 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 135,68 g |
– nasycené | 75,71 g |
– nenasycené | 49,00 g |
–– mononenasycené | 41,90 g |
–– polynenasycené | 7,10 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 513,60 g |
– cukry | 156,50 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
500 ml 500 ml kefíru | Kefír | 500 ml |
jahody (mražené nebo zavařované) | Jahody čerstvé | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |