Nutriční hodnoty (Sladkokyselý křupavý bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 378 kJ / 4 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 348,56 g |
– nasycené | 52,25 g |
– nenasycené | 256,26 g |
–– mononenasycené | 189,86 g |
–– polynenasycené | 66,40 g |
––– omega 3 | 17,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 177,42 g |
– cukry | 125,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g prorostlého bůčku | Vepřový bok | 500 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
3 lžíce 3 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 45 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
pórek nebo pažitka | Pórek čerstvý | |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce máčeného škrobu | Bramborový škrob | 15 g |