Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 382 kJ /
2 959 kcal
Bílkoviny76,76 g
– z toho živočišné bílkoviny63,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,40 g
Tuky203,85 g
– nasycené108,75 g
– nenasycené82,51 g
–– mononenasycené58,99 g
–– polynenasycené23,52 g
––– omega 31,44 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,19 g
Sacharidy199,28 g
– cukry139,63 g
––– laktóza23,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g máslových sušenek Sušenka 140 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
450 g 450 g žervé Žervé 450 g
300 g 300 g dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
50 g 50 g hnědého cukru Cukr třtinový 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.