Nutriční hodnoty (Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 382 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 203,85 g |
– nasycené | 108,75 g |
– nenasycené | 82,51 g |
–– mononenasycené | 58,99 g |
–– polynenasycené | 23,52 g |
––– omega 3 | 1,44 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 199,28 g |
– cukry | 139,63 g |
––– laktóza | 23,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g máslových sušenek | Sušenka | 140 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
450 g 450 g žervé | Žervé | 450 g |
300 g 300 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |