Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s kokosovo-mandlovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 033 kJ /
3 354 kcal
Bílkoviny70,24 g
– z toho živočišné bílkoviny26,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,24 g
Tuky142,09 g
– nasycené34,65 g
– nenasycené94,91 g
–– mononenasycené56,58 g
–– polynenasycené38,33 g
––– omega 37,51 g
Vláknina37,75 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 761 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy429,71 g
– cukry145,71 g
––– laktóza12,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g kukuřičné hladké mouky Mouka kukuřičná hladká 100 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 sáček 1 sáček sušeného droždí Droždí sušené 7 g
250 ml 250 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 60 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
asi 750 g asi 750 g jablek (podle potřeby i více) Jablko čerstvé 750 g
cukr krupice (podle potřeby a sladkosti jablek) Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 15 g
2 lžíce 2 lžíce nasekaných ořechů Vlašské ořechy 30 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce mletých mandlí Mandle loupané mleté 15 g
1 lžíce 1 lžíce kokosu Kokos strouhaný 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.