Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s kokosovo-mandlovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 033 kJ / 3 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,24 g |
Tuky | 142,09 g |
– nasycené | 34,65 g |
– nenasycené | 94,91 g |
–– mononenasycené | 56,58 g |
–– polynenasycené | 38,33 g |
––– omega 3 | 7,51 g |
Vláknina | 37,75 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 761 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 429,71 g |
– cukry | 145,71 g |
––– laktóza | 12,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g kukuřičné hladké mouky | Mouka kukuřičná hladká | 100 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
250 ml 250 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 60 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
asi 750 g asi 750 g jablek (podle potřeby i více) | Jablko čerstvé | 750 g |
cukr krupice (podle potřeby a sladkosti jablek) | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 15 g |