Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hajducká polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie960 kJ /
230 kcal
Bílkoviny5,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,80 g
– cukry6,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
2 krajíce 2 krajíce chleba Chléb pšeničný kváskový
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 klobása Klobása
vývar Vývar hovězí
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.