Nutriční hodnoty (Hajducká polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 960 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,80 g |
– cukry | 6,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
2 krajíce 2 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 klobása | Klobása | |
vývar | Vývar hovězí | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |