Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý fenyklový salát s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 998 kJ /
478 kcal
Bílkoviny5,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky17,52 g
– nasycené1,40 g
– nenasycené15,12 g
–– mononenasycené10,40 g
–– polynenasycené4,72 g
––– omega 31,24 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy69,81 g
– cukry60,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 fenyklové cibule Fenykl hlíza
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
vlašské ořechy Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.