Nutriční hodnoty (Jednoduchý fenyklový salát s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 998 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 17,52 g |
– nasycené | 1,40 g |
– nenasycené | 15,12 g |
–– mononenasycené | 10,40 g |
–– polynenasycené | 4,72 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 69,81 g |
– cukry | 60,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 fenyklové cibule | Fenykl hlíza | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu |