Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravský cibulář)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 925 kJ /
2 133 kcal
Bílkoviny62,76 g
– z toho živočišné bílkoviny1,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,46 g
Tuky25,61 g
– nasycené9,40 g
– nenasycené14,02 g
–– mononenasycené7,15 g
–– polynenasycené6,87 g
––– omega 30,52 g
Vláknina29,31 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 492 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy400,60 g
– cukry36,09 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
35-40 g 35-40 g žitného kvasu Kvásek žitný 37.5 ml
200 g 200 g vody Voda 200 ml
100 g 100 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 100 g
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g syrovátky (nebo vody) Syrovátka tekutá 100 ml
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 větší špetka drceného kmínu Kmín mletý
2 2 rovné lžičky soli (9-10 g) Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.