Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké nekynuté škvarkové pagáčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 557 kJ /
2 045 kcal
Bílkoviny56,16 g
– z toho živočišné bílkoviny27,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky118,20 g
– nasycené48,07 g
– nenasycené61,73 g
–– mononenasycené48,00 g
–– polynenasycené13,73 g
––– omega 30,72 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,93 g
Sacharidy185,45 g
– cukry14,05 g
––– laktóza1,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
1 1 menší vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce bílého smetanového jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 37.5 ml
60 g 60 g nasekaných škvarků Škvarky 60 g
1 1 vejce na potření (nebo žloutek) Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.