Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní polévka s ředkvičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 433 kJ /
343 kcal
Bílkoviny6,70 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,83 g
Tuky19,66 g
– nasycené12,84 g
– nenasycené7,53 g
–– mononenasycené5,81 g
–– polynenasycené1,73 g
––– omega 30,15 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy32,65 g
– cukry7,58 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
3 hrsti 3 hrsti čerstvého špenátu Špenát čerstvý
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.