Nutriční hodnoty (Kuřecí roládky, cibulová omáčka a bramborové pavé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 469 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 438,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 421,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,74 g |
Tuky | 151,00 g |
– nasycené | 78,56 g |
– nenasycené | 56,68 g |
–– mononenasycené | 47,47 g |
–– polynenasycené | 9,21 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 26,10 g |
Cholesterol | 2,18 g |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,73 g |
Sacharidy | 161,11 g |
– cukry | 54,81 g |
––– laktóza | 29,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
120 120 g na tenké plátky nakrájeného paprikáše | Suchý salám | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
olej | Olej řepkový | |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
10-12 10-12 brambor | Brambor zimní | 550 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
220 g 220 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 220 g |
olej na opečení | Olej řepkový |