Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí roládky, cibulová omáčka a bramborové pavé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 469 kJ /
3 936 kcal
Bílkoviny438,72 g
– z toho živočišné bílkoviny421,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,74 g
Tuky151,00 g
– nasycené78,56 g
– nenasycené56,68 g
–– mononenasycené47,47 g
–– polynenasycené9,21 g
––– omega 33,61 g
Vláknina26,10 g
Cholesterol 2,18 g
Sodík 3,58 g
Sůl8,73 g
Sacharidy161,11 g
– cukry54,81 g
––– laktóza29,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa Kuře prso 1400 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
120 120 g na tenké plátky nakrájeného paprikáše Suchý salám
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 ml 100 ml portského vína Víno portské 100 ml
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
olej Olej řepkový
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar (podle potřeby) Vývar masový
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
sůl Sůl mořská
10-12 10-12 brambor Brambor zimní 550 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
220 g 220 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 220 g
olej na opečení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.