Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 777 kJ /
3 532 kcal
Bílkoviny84,90 g
– z toho živočišné bílkoviny45,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,85 g
Tuky125,09 g
– nasycené71,75 g
– nenasycené46,13 g
–– mononenasycené38,10 g
–– polynenasycené8,04 g
––– omega 30,75 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,57 g
Sacharidy481,87 g
– cukry269,83 g
––– laktóza16,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
30 g 30 g cukru krupice Cukr bílý 30 g
130 g 130 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
10 g 10 g droždí Droždí pekařské lisované 10 g
kůra z citronu Citronová kúra čerstvá
250 g 250 g tvarohu v kostce Tvaroh polotučný 250 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
kůra z citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
30 g 30 g cukru krupice Cukr bílý 30 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 lžička 1 lžička rumu Rum 5 ml
1 g 1 g soli Sůl mořská 1 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
30 ml 30 ml rumu Rum 30 ml
200 g 200 g povidel Povidla 200 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 špetka 1 špetka hřebíčku Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.