Nutriční hodnoty (Plecko v copánku s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 396 kJ / 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 17,93 g |
– nasycené | 8,58 g |
– nenasycené | 9,08 g |
–– mononenasycené | 6,16 g |
–– polynenasycené | 2,93 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 68,60 g |
– cukry | 20,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové plece (2 cm silné) | Vepřová plec | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
12 plátků 12 plátků (delších) uzeného česnekového boku | Vepřový bok uzený | |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská |