Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plecko v copánku s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 396 kJ /
573 kcal
Bílkoviny22,36 g
– z toho živočišné bílkoviny1,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,06 g
Tuky17,93 g
– nasycené8,58 g
– nenasycené9,08 g
–– mononenasycené6,16 g
–– polynenasycené2,93 g
––– omega 30,07 g
Vláknina32,30 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy68,60 g
– cukry20,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové plece (2 cm silné) Vepřová plec
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
12 plátků 12 plátků (delších) uzeného česnekového boku Vepřový bok uzený
150 ml 150 ml vývaru Vývar masový 150 ml
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.