Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie377 kJ /
90 kcal
Bílkoviny2,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,02 g
Vláknina2,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy17,60 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Asi 10 10 růžičkových kapustiček(podle množství polévky)
1 1 fazolky Bonduel v konzervě(slaný nálev) Fazolky čerstvé
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
lžíce lžíce sádla nebo oleje Sádlo vepřové
malá cibule Cibule čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
zeleninový bujón Bujón zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.