Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 17,60 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Asi 10 10 růžičkových kapustiček(podle množství polévky) | ||
1 1 fazolky Bonduel v konzervě(slaný nálev) | Fazolky čerstvé | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
lžíce lžíce sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | |
malá cibule | Cibule čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
zeleninový bujón | Bujón zeleninový |