Nutriční hodnoty (Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 085 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 104,50 g |
– nasycené | 58,52 g |
– nenasycené | 40,22 g |
–– mononenasycené | 34,86 g |
–– polynenasycené | 5,37 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 9,20 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 350 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
4-5 4-5 hřebíčků | Hřebíček | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |