Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra restovaná na másle, cibulce a hřebíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 085 kJ /
1 215 kcal
Bílkoviny59,50 g
– z toho živočišné bílkoviny59,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky104,50 g
– nasycené58,52 g
– nenasycené40,22 g
–– mononenasycené34,86 g
–– polynenasycené5,37 g
––– omega 30,71 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 251 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy9,20 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g drůbežích jater Játra kuřecí 350 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
4-5 4-5 hřebíčků Hřebíček
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl (podle chuti) Sůl mořská
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.