Nutriční hodnoty (Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,99 g |
Tuky | 47,27 g |
– nasycené | 11,11 g |
– nenasycené | 33,44 g |
–– mononenasycené | 24,79 g |
–– polynenasycené | 8,65 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,24 g |
Sacharidy | 190,64 g |
– cukry | 106,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jitrnice | Jitrnice | |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla se škvarky | Škvarky | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžičky 2 lžičky zeleného pepře | Pepř zelený | 10 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |