Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jitrnice s medovým zelím a šťouchanými bramborami se škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 499 kJ /
1 314 kcal
Bílkoviny20,59 g
– z toho živočišné bílkoviny3,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,99 g
Tuky47,27 g
– nasycené11,11 g
– nenasycené33,44 g
–– mononenasycené24,79 g
–– polynenasycené8,65 g
––– omega 32,04 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,24 g
Sacharidy190,64 g
– cukry106,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jitrnice Jitrnice
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
2 lžíce 2 lžíce sádla se škvarky Škvarky 30 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce mouky hladké Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžičky 2 lžičky zeleného pepře Pepř zelený 10 g
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.